Ons doel is het creëren van toegevoegde waarde door de kennis en kwaliteiten van onze opdrachtgever te versterken. Wij doen dit door de competenties van uw organisatie aan te vullen met onze marktonderzoek-, marketing- en projectmanagement vaardigheden.

Al ruim 25 jaar doen wij markt-, klant- en evaluatieonderzoek voor kennisorganisaties, zodat zij hun prestaties kunnen verbeteren. Een gedegen aanpak met aandacht voor detail kenmerkt Van Winkelen Marketing Diensten. De focus ligt erop precies die informatie te achterhalen die uw beslissingen ondersteunt, inzicht biedt en uw organisatie vooruit helpt. Vanuit dit perspectief hechten wij meer waarde aan het expliciet stellen van vragen die passen bij de aandachtspunten binnen uw organisatie dan aan ‘big data’. Ieder project is voor ons maatwerk en wordt uitgevoerd door ervaren en academisch geschoolde onderzoekers.

U kunt ons inschakelen voor maatwerk projecten op het gebied van markt-, klant- en valorisatieonderzoek, advies over commerciële beleidsvorming en coaching van business development. Door selectieve inbreng van beproefde onderzoekstechnieken vergroten wij uw inzicht in de structuur en ontwikkeling van de omgeving van uw organisatie. Samen met u stellen wij vervolgens vast op welke wijze een optimale afstemming kan worden bereikt tussen uw activiteiten en de behoeften van diverse belanghebbenden. Optimaal betekent in onze visie: zonder de (on)mogelijkheden van uw organisatie uit het oog te verliezen. In de uitvoering doen wij datgene waaraan u – bijvoorbeeld door capaciteitsgebrek – niet toekomt, of die zaken die specifieke expertise of objectiviteit vergen.

De nadruk ligt op meedenken, samenwerken, begeleiden en ondersteunen van valorisatieprocessen.